✓ Stock sale! ✓ Gratis verzending vanaf €75 (binnen nl) ✓ Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden ✓ Koop nu & betaal later ✓ Prachtig verpakt

Onze edelstenen en hun werking

Wij geloven in de helende kracht van edelstenen. Voor al onze sieraden met edelstenen gebruiken wij 100% natuurlijke edelstenen, created by the biggest mother of all (onze aarde). Iedere edelsteen is one of a kind. De sieraden die we maken, zijn dat ook. We brengen hiermee een natuurlijke ode aan motherhood en al haar kracht. Dat is waar onze precious jewelry en wij voor staan.

Iedere soort edelsteen is uniek en bezit unieke kenmerken

Ook de werking van edelstenen verschilt per soort. Voor onze zwangerschapssieraden werken wij met maansteen. Een steen die bekend staat als steen van de vruchtbaarheid en van de voortplanting. Maansteen biedt ondersteuning tijdens de zwangerschap. De steen is verbonden met de vrouwelijke energie en kan helpen bij een kinderwens. 

Voor onze Always Mama collectie en Tiny Stars collectie gebruiken wij rozenkwarts. Deze zachte en kalmerende beauty staat bekend als steen van de liefde. De steen ondersteunt tijdens de zwangerschap. Na de bevalling bevordert de steen kersverse moeder bij het herstel en helpt het de baby zich welkom te voelen. Bovendien verlicht rozenkwarts het hart en biedt troost bij verdriet.