✓ Stock sale! ✓ Gratis verzending vanaf €75 (binnen nl) ✓ Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden ✓ Koop nu & betaal later ✓ Prachtig verpakt

Giving back

Giving back, iets teruggeven: voor Jara Precious Jewelry is het een essentieel onderdeel van goed ondernemerschap. Liefde en geluk zijn (net als onze juwelen) very precious en hebben met elkaar gemeen dat het groter wordt door het te delen. Omdat wij het belangrijk vinden om iets terug te doen en in ons geluk te delen, doneren wij voor elke aankoop 10%  aan de stichting MommaLuv.

Mommaluv

MommaLuv is een stichting die zich inzet om baby’s een gezonde en veilige start te geven, waar het wiegje ook staat. De stichting steunt moeders in ontwikkelingslanden en helpt hen om hun newborns in hun basisbehoefte te voorzien. De stichting werd 10 jaar geleden opgericht door Mandy Ladan en is inmiddels actief in Ghana, Guinee-Bissau, Liberia, Malawi, Namibië, Oeganda, Tanzania en Zuid-Afrika. 

MommaLuv vindt dat iedere vrouw recht heeft op een veilige bevalling en we couldn’t agree more! Vrouwen in Afrika lopen 33 keer zoveel risico om tijdens de bevalling te overlijden. Ziekenhuizen zijn vaak ver weg en ook het kraampakket is voor sommigen te duur. Middels het Birth Project helpt MommaLuv aanstaande moeders om veilig een kindje op de wereld te zetten.

Pass it on

MommaLuv is ontstaan vanuit de wens om kraamcadeautjes symbolisch door te geven aan moeders en baby die het écht nodig hebben. Het unieke MommaLuv Baby Project maakt het voor zwangere vrouwen hier mogelijk om kraamcadeautjes ‘door te passen’ aan een moeder daar. Ben je benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan meer over founder Mandy en hoe de stichting MommaLuv begon.

Ode aan motherhood

Onze zwangerschapssieraden en mama-sieraden zijn een ode aan motherhood en aan het leven zelf. Het universele van moederliefde zien we terug in alles wat MommaLuv doet. Daar dragen wij maar al te graag een (edel)steentje aan bij. Jij ook? Ga dan voor sieraden waarmee je niet alleen jezelf of een dierbare echt happy maakt en share the happiness met onze collectie!