Winter sale! Gratis verzending vanaf €75,- voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden, prachtige verpakking, koop nu & betaal later.

Every piece of jewelry tells a story

Jara Precious Jewelry is een ode aan motherhood. Een unieke sieraden collectie, die met veel zorg én liefde is ontworpen voor vrouwen en moeders (to be). 

Volgend jaar zullen we bij Jara Jewelry een nieuwe weg inslaan en daarom hebben wij op onze huidige collectie een winter sale. Vanaf volgend jaar gaan wij ook werken met 14k goud. 

Voor de Jara collecties werken wij enkel met hoogwaardig en gerecycled materiaal: 925 zilver en 18-karaat goud plated vermeil .De sieraden worden daarna samengesteld met 100% natuurlijke edelstenen. De stenen zijn cabochon of facet geslepen, waardoor ze naadloos in het sieraad passen en bovendien zorgen voor een subtiele schittering.

“Elegance is the only beauty that never fades“

Onze collectie

We bieden momenteel drie mooie collecties aan: de Baby Bump collectiede Always Mama collectie en de Tiny Stars collectie. Stuk voor stuk prachtige sieraden, die met ontzettend veel liefde en passie zijn gemaakt.

“Motherhood: all love begins and ends there.”

Zwangerschapssieraden

Een zwangerschapssieraad of mama-sieraad is een ode aan het moederschap. Met één van onze ringen, armbanden, kettingen of oorbellen laat jij zien dat je een trotse mama (to be) bent. De sieraden zijn daarom enorm fijn om te geven, maar stiekem nog leuker om te krijgen.

Maar niet alleen de trotse mama (to be) maak je blij wanneer je een aankoop doet bij Jara Precious Jewelry. Voor elke bestelling doneren wij een deel aan MommaLuv. Een stichting die er voor zorgt dat baby’s in ontwikkelingslanden een goede start krijgen. Help ons moeders in hun kracht te zetten, vier met ons de ode aan motherhood en aan het leven zelf.

Blogs

Vind jij het leuk om meer te lezen over de herkomst van onze sieraden? Over de werking van edelstenen? Of ben jij geïnteresseerd in self-care tips voor jou als vrouw en moeder (to be)? Check dan onze blogs!

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een vrouwelijke steen die staat voor (zelf)liefde. Deze mooie steen kan je ondersteunen tijdens de zwangerschap en erna. Lees er alles over!

LEES ARTIKEL

Over ons

I have a thing for jewelry. Een onbeschrijfelijk grote liefde, voor met zorg ontworpen sieraden, unieke items én natuurlijke edelstenen. Met Jara Precious Jewelry komt dan ook een droom uit: de droom om mijn eigen collectie te ontwerpen en verkopen. Maar, niet zomaar een collectie.

Jara Precious Jewelry is namelijk ontstaan vanuit een moederwens en pure moederliefde. Inmiddels ben ik moeder van twee heerlijke kinderen, maar de reis naar zwangerschap verliep niet zonder slag of stoot. Dit inspireerde mij om een merk neer te zetten waarbij de vrouw in het middelpunt wordt gezet. Waarbij elk juweel speciaal is ontworpen voor de vrouw of mama (to be).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte en ontvang €10,- korting op je eerste aankoop!