In verband met vakantie sluiten wij 18 december tm 28 december. Zorg dat je je kerstcadeau op tijd binnen hebt.In verband met stock sale kortingen die oplopen tot 30%!

Over mij

I have a thing for jewelry. Een onbeschrijfelijk grote liefde, voor met zorg ontworpen sieraden, unieke items én natuurlijke edelstenen. Met Jara Precious Jewelry komt dan ook een droom uit: de droom om mijn eigen collectie te ontwerpen en verkopen. Maar, niet zomaar een collectie.

Jara Precious Jewelry is namelijk ontstaan vanuit een moederwens en pure moederliefde. Inmiddels ben ik moeder van twee heerlijke kinderen, maar de reis naar zwangerschap verliep niet zonder slag of stoot. Dit inspireerde mij om een merk neer te zetten waarbij de vrouw in het middelpunt wordt gezet. Waarbij elk juweel speciaal is ontworpen voor de vrouw of mama (to be).

De keuze voor edelstenen

Omdat zwanger worden bij mij niet vanzelf ging, ben ik mij tijdens dit traject gaan verdiepen in alternatieve ondersteuning. Elke moeder (to be) kan tegen onzekerheden aanlopen, twijfels of angsten en een beetje geruststelling, vertrouwen en hulp kan dan net dat extra steuntje in de rug geven. 

Ik leerde over de ondersteunende functie van edelstenen; hun (genees)krachten, hun werking, hun energie. Waardoor ik destijds heel bewust op zoek naar een sieraad met edelstenen dat mijn vruchtbaarheid kon ondersteunen. Ik had een duidelijk plaatje in mijn hoofd, maar kon het perfecte sieraad niet vinden. Daarom liet ik speciaal een armband maken, van rozekwarts, maansteen en parel. De eerste kriebel voor mijn eigen sieradenlijn was geboren. 

De combinatie van het maken van mooie sieraden en het gebruiken van de juiste edelstenen gaf mij een hoop energie. Vanaf dat moment wist ik meteen dat ik hier iets mee wilde doen. Momenteel verdiep ik mij nog meer in de werking van de edelstenen om inspiratie op te doen voor nieuwe collecties zodat ik mama’s (to be) optimaal kan ondersteunen in hun journey. Want kracht, vrouwen en moeders onder elkaar, daar geloof ik in en sta ik voor.

Over Jara

De naam Jara is ontstaan vanuit moederliefde. Het is namelijk een combinatie van mijn zoon en mij: Jayce & Randa. De combinatie van deze twee namen vind ik zo mooi dat toen ik in verwachting raakte van mijn dochter ik niet lang hoefde na te denken en meteen wist dat dit haar naam zou zijn.

onze collectie

mommaluv

Ook wil ik iets teruggeven aan de maatschappij en iets doen voor moeders die minder gezegend zijn. Daarom werk ik samen met MommaLuv, een stichting die zich inzet voor baby’s wiens wiegje in een land staat waar basisbehoeften niet vanzelfsprekend zijn. Als moeder en als vrouw gun ik iedereen een fijne en veilige zwangerschap en ieder kind een goed begin.