✓ Stock sale! ✓ Gratis verzending vanaf €75 (binnen nl) ✓ Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden ✓ Koop nu & betaal later ✓ Prachtig verpakt

Over mij

I have a thing for jewelry. Een onbeschrijfelijk grote liefde, voor met zorg ontworpen sieraden, unieke items én natuurlijke edelstenen. Met Jara Precious Jewelry komt dan ook een droom uit: de droom om mijn eigen collectie te ontwerpen en verkopen. Maar, niet zomaar een collectie.

Jara Precious Jewelry is namelijk ontstaan vanuit een moederwens en pure moederliefde. Inmiddels ben ik moeder van twee heerlijke kinderen, maar de reis naar zwangerschap verliep niet zonder slag of stoot. Dit inspireerde mij om een merk neer te zetten waarbij de vrouw in het middelpunt wordt gezet. Waarbij elk juweel speciaal is ontworpen voor de vrouw of mama (to be).

mommaluv

Ook wil ik iets teruggeven aan de maatschappij en iets doen voor moeders die minder gezegend zijn. Daarom werk ik samen met MommaLuv, een stichting die zich inzet voor baby’s wiens wiegje in een land staat waar basisbehoeften niet vanzelfsprekend zijn. Als moeder en als vrouw gun ik iedereen een fijne en veilige zwangerschap en ieder kind een goed begin.