Winter sale! Gratis verzending vanaf €75,- voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden, prachtige verpakking, koop nu & betaal later.

de sieraden

Bij Jara Precious Jewelry staat alles in het teken van moederschap. Onze ringen, armbanden, kettingen en oorbellen zijn dan ook een ode aan de prachtige, liefdevolle, dappere, kwetsbare, krachtige en zachte vrouw of moeder (to be). Onze sieraden zijn er in het bijzonder om de vrouw te ondersteunen in hun vruchtbaarheid, er is een collectie speciaal voor alle moeders (to be) en we ontworpen een gedenksieraad dat kan ondersteunen om verlies een plekje te geven. Alles is met veel zorg en liefde ontworpen én handgemaakt, waarbij we gebruik maken van de beste materialen en de mooiste natuurlijke edelstenen. 

mama sieraden

Een mama-sieraad is er speciaal voor alle moeders (to be). Ben jij zwanger en bereid je je voor op de komst van je kindje? Of misschien ben jij wel net bevallen? Dan kunnen onze sieraden jou net dat extra steuntje geven in de rug. Voor de mama-sieraden werken wij met de rozenkwarts. Deze zachte en kalmerende kristal staat bekend als steen van de liefde. De steen ondersteunt tijdens de zwangerschap omdat het kan zorgen voor ontspannen en een gevoel van veiligheid. Na de bevalling bevordert de steen kersverse moeder bij het herstel en helpt het de baby zich welkom te voelen in onze wereld. De mama-sieraden zijn er dus stiekem niet alleen voor jou, maar ook voor de kleine spruit. 

Ondersteun je vruchtbaarheid

Heb jij die sterke moederwens en wil je graag zwanger worden? Goed voor jezelf zorgen is een belangrijke eerste stap om zo je vruchtbaarheid te bevorderen. Onze sieraden kunnen je daarbij ondersteunen. Bij Jara Precious Jewelry werken we namelijk met edelstenen, die allemaal unieke kenmerken bevatten. Voor onze zwangerschapssieraden werken wij onder andere met maansteen. Een steen die bekend staat als steen van de vruchtbaarheid en van de voortplanting. Maansteen biedt ondersteuning tijdens de zwangerschap en kan helpen bij een kinderwens, omdat de steen verbonden is met de prachtige, krachtige, vrouwelijke energie. 

gedenksieraden

Blij verwachten wordt soms een enorm verdriet, wanneer jij je kindje voor, tijdens of kort na de geboorte verliest. Een gedenksieraad is er dan ook, om jou een tastbare herinnering te bieden of iemand te steunen met een troostcadeau na een miskraam. Een verloren baby heeft voor altijd een plekje in je hart, maar misschien wil je het verlies ook op een andere manier met je meedragen. Voor de gedenksieraden werken wij daarvoor met de rozenkwarts. De zachte en kalmerende edelsteen verlicht het hart en biedt troost bij verdriet. De sieraden zijn ontworpen om jou ondersteuning te bieden bij het verlies en ze zijn dan ook met extra veel liefde ontworpen en gemaakt.